toca jeure

toca jeure

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Xino-xano

Aquest cap de setmana va començar més aviat de lo previst, degut a que el divendres a la nit teniam una cita al Montmeneu, una sortida nocturna amb el grup de joves del centre, així que una expedició de 14 persones ens disposem a fer tal ascenció de dificultat hipermegabaixa, al cap d'uns 10 min ja estem al cim d'aquesta emblematica muntanya gaudint de la màgnifica lluna que ens acompanyava i de les " vistes" desde el cim, de nit no es veu gran cosa...
Despres de fer un avituallament sòlid a base de xuxeries i fruits secs caducats ens disposem a fer el descens vertiginós de tal monticle del Segrià.
Arribem als cotxes, fem l'etapa d'enllaç del Rally Maials-Pista de les mines i ja tenim els cotxes amb efecto polvo per tota la setmana!

Dissabte comença a la tarda, que despres del sobreesforç del dia anterior a la nit, el horno no esta para bollos....
Així que ens disposem a anar al rocòdrom de pardinyes avere com a quedat despres de la competició, la veritat es que força xulo, amb preses a mansalva i vies de tots colors, començem per la dreta i anem fent vies, on sempre hi ha la típica via amb sorpresa... Però sense més problemes, en total van sortir unes 4 vies si mal no recordo. Algun dia d'aquestos tornarem que esta molt xulo!!!

Diumenge a la mattina quedem amb l'Enric i un amic seu anomenat Terrado i ens disposem a anar a l'ermita de la mare de deu de St Llorenç a un sectoret d'esportiva, hi ha un total de 7 vies desde V fins a 6b+, i com som gent molt aplicada ens fem totes les vies de cabo a rabo!! Son vies curtetes i es fan perfectament bé amb un matí!


Ressenya del J.Marmolejo
Makita 6b+

Maria Lapiedra 6a

Maqueta 6a+

 Aaahh i ja casi se m'oblida!!! Diumenge a la tarde rutilla en bici pel terme, amb la friolera quantitat de 20 km!!! POWER!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada