toca jeure

toca jeure

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Garrets-Eusebi - Paret de la formiguera

Diumenge a les 9 de la mattina tirem direcció St.Llorenç, el pla d'avui es fer una via llarga i a poder ser a dinar a casa. Tot un repte!.

Tirem cap a la formiguera, tenim varies opcions, estrenar la Memòria selectiva o la Garrets- Eusebi, les dos tenen tres llargs, però com la nit anterior haviam fet treballar a l'Enric a que busques una via per a fer, i ens va portar la ressenya en modo ahorro de la Garrets-Eusebi, no li podiam dir que no...
A més amb aquesta via i tenia una espineta clavada...
R1

Mireia tallant injecció




Així que com hem d'anar ràpid faig el primer llarg, llarg de tràmit, despres l'Enric agafa el relleu i després de dos cops de gas es planta a la R2, el segueixen d'aprop la Mireia i un servidor, tallant injecció al passet de 6a i retallant cantos per finalment arribar a la reunió, raig d'aigua per la gola i la Mireia pren la davantera a l'últim llarg amb les soles a temperatura óptima aconsegueix arribar a la R3.
Moment tàctic per avançar a company de cordada


A la R2 faig el canvi de gats més ràpid que el company de cordada, es veu que el belcro li a jugat una mala pasada.... Finalment arribo en segona posició a 2 min d'avantatge sobre el tercer competidor!!
Deformacions als dits i al cervell del competidor,
cosa que hauria d'arreglar per la pròxima cursa...



Moment de fer el descens i anar a refrigerar les màquines al bar!


Podium!


Itinerari del circuit dels escalatroncs!

2 comentaris:

  1. Ei... no havia vist mai el teu blog. Ara toca la Memòria selectiva, a veure que et sembla (joan ramon)

    ResponElimina
  2. Avere quan tinc l'ocasió de fer-la, que de ganes no en falten!!!

    ResponElimina