toca jeure

toca jeure

divendres, 14 d’octubre del 2011

Rúbies reloaded!!





Les segones parts poden ser o molt dolentes, o millors que les anteriors, i en aquest cas va ser molt millor que l'anterior versió de Rúbies, (l'anterior vam haver de baixar de la via).
Ens presentem al parquing amb 4 super croissants i 7 escaladors dispossats a devorar-los, despres de l'avituallament solid, es formen 3 cordades disposats a fer les vies de l'esperit mohicà, bernatac i la festival eròtic, així que sense més pensaments anem a suar per fer l'aproximació a les vies...
Amb el Norbert em decidit de fer la via festival eròtic (6a 145metres) començem amb un llarg de III de tràmit, el segon llarg té un passet de 6a finet, però no tenim cap mena de problema a fer-lo ja que tenim un parell de xapes per protegir el pas, el final d'aquest segon llarg es preciós, una placa amb regletes que es fan de collons. Al tercer llarg canviem de papers i ara em toca a mi fer de primer fins al cim de la via, tirada amb el començament una mica descompost i arribant a una reunió incomoda no, lo seguent...
Al sortir cap al quart llarg hi ha un passet de 6a-, amb unes busties que fan honor al nom de la via, passem sense més problemes, finalment arribem al cim d'una via bonica, disfrutona i amb unes vistes d'escandalo!!
Fem el descens i desde el parquing ben acomodats amb uns "llits" de fabricació cassolana observem les altres cordades!

R2

4rt llarg

cim


Finalment ens reunim tots al parquing i tenim concert en acustic del senyor comepiedras, que a part d'escalar, tambe sap mig tocar la guitarra!

2 comentaris:

  1. ui........ aquestes descripcions dels llargs de 6a......, se podrien tranformar amb V tranquilament.... peò sinó portàveu fisureros.... acceptarem la graduació de 6a ("a regañadientes"), jejeje.

    ResponElimina
  2. La veritat es que de 6a en tenen poca cosa, pero venia molt fort de la rumbo sur...

    ResponElimina