toca jeure

toca jeure

diumenge, 8 de gener del 2012

Zurita

Dissabte 7 de gener 2012, 9:00 a.m. Secà de St Pere.

Avui toca la primera escalada de l'any, avere com estem despres dels turrons i totes les mandangues que ens em fotut per vena els dies de Nadal, cap d'any i Reis, on ningú s'emprenya i tots estem molt contents....

El lloc elegit és Zurita, els companys son The Sergi Miranda's friends, així que com no sabem ben bé on para tot això anem al rebufo del cotxe guia, arribem a Baells i deixem la carretera per ficar-nos en una pista de terra, així que toca ficar el modo Leon offroad, apujar les suspensions neumàtiques, conectar el 4x4, ficar les rodes de tacos, ficar el tubo de escape per dalt, i col·locar unes defenses per fer-ho tot més offroad, llastima que tots aquests extres no estaven disponibles al 2004... Ens haurem de conformar amb el que tenim... Sort que el camí es apte per a cotxes racing com el nostre!!

Després d'una estona de camí arribem al sector d'escalada, començem el primer contacte amb el sector los triangulos, primer ens fem el de l'esquerra i despres el de la dreta.

Pensant en tu - 6a
Pensant en tu - 6a

Quan ja quasi les tenim totes fetes anem cap al sector del Corral, on allí ja que estem al corral decidim fer una mossada i apretar una mica més al grau, i com apreta nois.... o potser no apreta tant, però venim amb molts dies de festa noctura i poc entreno diürn.... En fin, acabem de sucarrimar els biceps amb alguna via catalogada de 6b, fins que un no pot més!

Acabem el dia al sector Curiós amb un diedre que té molt bona pinta, llastima que el sol ens abandona i no la podem fer...però a canvi ens be a veure una lluna plena perfecta!!!





Un dia amb bona companyia però amb no gaires bones vibracions a l'hora d'esgarrapar la roca, tants dies de festa nocturna no són bons!!!!!! Aupaaaaa
zurita
Ressenya de la nochedelloro.com!


-Raspalines -------------------------> V
-Lo vermut--------------------------> V
-Chumasca--------------------------> V
-Triangulo de los gayumbos --------->V+
-Panderetas-------------------------> V
-Clasificada cuarto------------------> V
- Pensant en tu----------------------> 6a ( Molt xula )
-Lupas de lupiano ------------------> 6b ( Amb poca cosa que agafar-se, sense encadenar)
-Xikiguana--------------------------> 6a ( Molt bona)
- Rasca mama----------------------> 6a  ( De regleta en regleta)
-Pajaro loco------------------------> 6b ( Paset de babaresa clau, sense encadenar)



Equipo
Equipo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada