toca jeure

toca jeure

dilluns, 2 de gener del 2012

Cristian Gutierrez - Esperó Remacha







Dissabte 31 de desembre 2011, 9:00 a.m. Gasolinera La vinya...

Avui últim dia de l'any, toca fer la ultima escalada del 2011, la via escollida es la Cristian Gutierrez a l'esperó Remacha.
Aixi que amb la fletxa roija li fotem gas cap a St Llorenç, abans però hem de fer parada al Sr Caprabo a comprar el raïm per la nit, ja que som tan espavilats que comprem de tot menys el més important!! Si es que nose pas que farien sense mi....

Arribem al peu de via, el sol ja comença a tocar a la paret, però el primer llarg encara esta a l'ombra, la temperatura a primera hora es freda, però tenim l'esperança que farà bon dia!

Comença el Joan amb el primer llarg, xino-xano es va saltant algun seguro que altre, perque no s'ha agafat proutes cintes, es lo que té començar mig adormit!!



Pels intercomunicadors de radiofreqüència em diu que ja podem pujar, així que ens calcem els peus, i amb l'Enric li comencem a apretar cap amunt.

El segon llarg li toca a l'Enric, aquí ja s'ha de començar a escalar, i com el noi vol arribar a fer el cap d'any sense cap rascada decideix anar-se agafant amb alguna cinta, per avui no li tindrem en compte!
Arriba a la reunió i com no sap fer servir els comunicadors per radiofreqüència perque es una mica justet decideix fer-ho a la vieja usanza, es veu que els apunts de classe encara els fa damunt d'una pedra amb el martell i l'escarpí...
Anem tirant xino-xano per amunt fins arribar a la reunió, que l'entrada a la reunió encara la busco ara, sort dels companys que improvitzen sino no se pas que fariam!!

El tercer llarg per descarte em toca a mi, així que carregat de cintes agullem el primer seguro, primer tram amb una mica de desplom però amb canto generós, així que anem fent per amunt fins a sortir del tram més vertical, llavors ja afluixa l'asunto, fins a uns metres abans de la reunió que s'ha de tornar a apretar.

Arribo a la millor reunió que hagi vist mai, còmoda, ampla, amb unes vistes inmillorables..., només i falta una màquina de coca-coles o millor encara, una noia amb biquini!!


Acabem, fem la foto i cap al bar a fer el beure de rigor!!!


Una via prou xula i ben assegurada i l'últim dia de l'any s'ha portat d'alló més bé amb una temperatura agradable.

Així que amb la fletxa roija i amb la banda sonora a càrrec dels herois de la Catalunya interior anem fent la prèvia a la gran festa nocturna que ens espera....
QUE TINGUEU UN BON ANY 2012 PLE DE BONES AVENTURES!!!

Ressenya dels escalatroncs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada