toca jeure

toca jeure

dimarts, 17 de gener del 2012

St Mamet 1.390 metres

Dissabte 14 de gener de 2012, 9:00 a.m. Secà de St Pere.

Avui he quedat amb el Sergi Miranda & friends per anar a buscar el sol i escalar una mica, despres d'una setmana sense veure l'astre rei, un ja el troba a faltar!
Ells tenen la intenció de quedar-se a dormir al refugi de St Mamet, així que tirem rumbo a Alòs de Balaguer, la temperatura no invita a sortir del cotxe, així que fem parada i fonda al Rest el Molí, i ves per on trobem una vella glòria de l'escalada de les terres barcelonines, que ens explica les seves batalletes per Montserrat i que ells feien els rappels de 40m en 4 seg, més ràpids que el llamp!!

Com la temperatura entre 2 i 0 ºC no invita a toca roca anem a veure com esta el refugi aquest de St Mamet, així que ens carreguem al Honda Civic del Sergi i amunt, que ens queden 15km i 1.100 metres de desnivell que fer!
Desprès d'activar tots els botons offroad que Honda posa als seus Civic i fer algun moviment d'extrema precisió arribem al cim de St Mamet a 1.390 metres, amb un solet d'allò més acollidor i una temperatura exterior de -2ºC, però nomes obrir la porta ja veiem que el termometre ens enganya, ja que fot un aire fresc de collons, així que la sensació de fred es d'uns -7ºC o -8ºC i segur que encara hem quedo curt....

Fem la exploració corresponent i veient que tot es O.K. tirem cap a Vilanova de Meià, ja amb les últimes llums del dia aprofitem per conèixer alguns sectors d'aquelles contrades i els companys aprofiten per carregar tot el necessari per passar la nit al refugi.

Jo els abandono, ja que diumenge tinc una mega-sortida del Centre en btt per Montalegre!!

Moltes vegades les paraules sobren, i aquest es un d'aquests moments, així que foteu-li al play i gaudiu dels paisatges que St Mamet ens ofereix!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada