toca jeure

toca jeure

dimarts, 27 de setembre del 2011

Seguim per a bingo....

Divendres a la tarda amb el Joan decidim anar al Kuestelon la france, avere que tal esta tot allò...
En total encadenem 4 vies algunes amb més dificultat que altres...
 - Torracollons -------> 6a
 - Torrapixes ---------> V+
 - ? ------------------->6a
 - ? ------------------->6a+

Dissabte a les 6 de la mattina toca el despertador... i es que avui anem a fer el barranc d'estaron, amb uns nuvols que no invitaven al remull, ens vestim amb el neopre ( cosa gens comoda, per cert ) i amb un grupet d'unes 8 persones enfilem ja el primer rappel, un barranc força divertit i amb un ultim rappel de 40 metres d'allò més xulo!


Dissabte a la tarda toca anar al festival d'escalada desploma't on hi ha un caliu de l'ostia i un munt de blocs per a fer pels participants, ens anem trobant amb coneguts i desconeguts i anem fent petar la xarrada, ens estem fins a les tantes de la nit per veure la final femenina, i la masculina amb les estrelles del mon de l'escalada com Chris Sharma... Aquest home es d'un altre mon....


Diumenge a la tarde agafem amb l'Enric Nicuesa rumbo al sector la blanca de camarasa, li comencem per un 6a+ i a la tercera xapa ja estic cremat, finalment entre un i altre l'acabem per encadenar!! Tambe mig encadenem un parell de 6b disfrutons, disfrutons, i marxem amb un molt bon gust de boca!!

-? ---------------> 6a+
-?---------------> 6b
- Massa ganda -> 6b

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada