toca jeure

toca jeure

dilluns, 26 de setembre del 2011

Ferrata de l'agulla de l'aigualcoll

Dimecres al mati toca la ferrata de l'agulla de l'aigualcoll, aixi que prenem direcció a l'hospitalet nenggggg!!!
Després d'algun cop de pistó que altre arribem a tal ciutat, anem a buscar els caminaxos que ens han de portar fins a les mountains, aparco el cotxe a l'unica ombra que hi ha en tota la serra. Prenc tots els trastes i amunt que fa pujada, despres d'un bon rato fent el penitent amb un sol de justicia, arribo a la base de la paret.
Em vesteixo per a tal ocasió i començem el recital a ritme de brunzit electric, ja que durant tota la via es l'únic que se sent.
Les primeres grapes estan a una distància bastant considerable, així que en algun moment em de treure el nostre esperit d'escalador de grau IV. Encara amb els musculs del braços freds arribo al primer tram de desplom, emocionant si més no!
Anem tirant amunt i cada vegada que et gires el paisatge es impressionant!

Anem pujant, passem per un forat a la roca que ens porta a una canal, on primer em de passar un pont penjat, on veiem que el nostre estil es més aviat de cal Parkinson, finalment arribem dalt de l'agulla on tornem a contemplar la platja que al final del dia em banyare...
Ara es hora de montar el rappel i anar a per la segona part de la via.


Rappel de 20 metres i anem a buscar el camí cap a la segona part... començem i com en tota la primera part, les grapes continuen estan igual de separades, aixi que em de continuar fent servir les tecniques d'escalada tipo adherencia! Ara puja vertical i amb un desplom d'allò més canyero, on et surt aquell riure cabroncete de felicitat!

Despres de fer aquest tram més vertical, la via flanqueixa una mica a la dreta i s'arriba al cim d'aquesta segona paret, on ja s'acaba la via ferrata, foto finish i a buscar el camí de tornada al cotxe!
Una via ferrata amb una paisatges d'alló més bonics i disfrutona on segurament i tornare!!


croquis de com arribar-hi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada