toca jeure

toca jeure

dilluns, 30 de maig del 2011

climbing weekend

Aquest cap de setmana a sigut completament d'escalada, ja feia dies que no feiam res de bo en aquest mon!

Comencem el dissabte amb el pare dels comepiedras voladores! i ens dirigim a fer una via anomenada Cataluna o algo per l'estil a Camarasa, una via d'uns 100 o 110 metres amb un passet de 6a.
Carreguem les piles al bar de Sant Llorenç i deseguida ens posem rumb cap a Camarasa, arribem al parquing, ens equipem i anem a buscar el camí, si es pot dir camí que ens portarà al peu de via, si tambe es pot dir peu de via... Llastima d'haver-nos deixat el maxete perquè el camí està ple d'histories i el peu de via, no es ven be el que us espereu, sino que es un mar de vegetació!
Em calço els peus de gat i el primer llarg em toca fer-lo a mi, nomes començar ja suo amb el passet de V+ que hi ha, finalment aconsegueixo sortir i arribar a la reunió, on aquí despres d'assegurar al company, farem el canvi de papers, i ara serà el Roger el qui farà de primer al segon llarg, aquí al final del segon llarg es on trobem el passet de 6a ( on no cal dir que em vaig agafar a tot el que vaig poder... ) Arribem a la reunió, fem el 3er llarg de V i el 4rt llarg de III i sortim al cim de la via!!
Ara toca treure'ns la terra dels peus de gat i plegar les cordes, fem la foto de rigor i cap avall que fa baixada!!
Arribem al cotxe, carreguem tot el material i cap al bar de Sant Llorenç a remullar l'ascenció!!


Dissabte a la tarde toca sortida de joves, i aquesta vegada toca sortida d'escalada esportiva a Cubells, així que després de carregar hidrats de carboni toca anar a fer esportiva!
Vam fer un parell de vies de V, un 6a ( on jo li dono un V+ a molt estirar ) i un 6a+, i no gran cosa més ja que a la nit haviam d'estar a Wembley!!!









Diumenge comença una mica massa aviat per part meva, despres de dormir unes 4 horetes, ens dirigim a fer una via a Alòs de Balaguer, la Olga Frontera, 230 metres de V+.
En un plis plas el freelander de l'Enric arriba al parquing, ens equipem, ens carreguem les cordes i despres d'una estona de navegació aconseguim arribar al peu de via.
L'Enric es calça els peus de gat i comença a fer el primer llarg de IV+, arribem a la reunió i ens anem turnant els llargs, així que el pròxim em toca a mi, llarg de 50 metres de IV, IV+ amb un únic parabolt, perque en vols més???
3er llarg de V, on aqui la via ja es fica més vertical i passa per una paret molt guapa,
 fem reunió enmig d'aquesta paret i comencem el 4rt llarg, on al final d'aquest trobem el passet de V+, molt ben assegurat, on els meus peus decideixen no agafar-se a la paret, així que despres de lluitar-hi força aconsegueixo arribar a la reunió!


Acabem per fer el 5é i 6é llarg i finalment acabem la via!!! Ara toca fer un rappel d'uns 40 metres on ens deixarà enmig d'una tartera on el descens es fa força feixuc, fins que al cap d'una estona arribem al camí on haviam deixat el cotxe


Arribem al cotxe deshidratats del tot, no haviam agafat l'aigua, i a la via i toca un sol de collons!!! Despres de esgotar l'aigua de tot el terme finalment ja tornem a ser persones!!
Una via molt xula amb un paisatge espectacular!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada