toca jeure

toca jeure

dimecres, 4 de maig del 2011

Tuc de Mulleres

Diumenge dia 1 de maig, dia del treballador, la secció de joves del cel, com son gent molt treballadora, vam fer la segona sortida desde la´nova creació de la secció, aquesta vegada tocava l'ascenció al pic del Mulleres ( 3010m).
Aquesta colla em van fer aixecar tan haviat que els carrers no eren ni a lloc!
Sortim de les 6 del matí del parquing del barris nord direcció la boca sud del túnel de Vielha, allí ens trobem amb dos membres més que no van voler matinar tant i es van quedar a dormir per aquestos mons de deu!
Carreguem les motxilles amb grampons, piolets, polaines, jaquetes, xubasqueros, menjar, aigua... i a caminar s'ha dit!
Al cap d'una estona de pujada arribem a l'altura del refugi on decidim fer una mossada i explicar 4 coses basiques de l'asunto del piolet! A partir d'aqui per amunt ja es tot ple de neu, anem obrint traça, avegades ens enfonsem fins els genolls, altres fins a la joia de la corona del sector masculí.
Més tard ens envolta una boira típica de la zona de Lleida i no veiem més enllà d'un pam del nostre nas, així que decidim deixar el pic per un altre dia, quina gràcia té arribar a dalt i no veure el paisatge??
Tornem a arribar al refugi i aquí alguns opten per seguir baixant fins als cotxes  i altres, com ara un servidor, opten per baixar el pes de la motxilla i ficar-lo a la panxa, així que dinem i després ja baixarem!
Anem baixant xino-xano, cadascú al seu ritme, ara es fica a ploure, ara ja no, ara i torna....
Quan ja casi o tenia coll avall decideixo perdre'm per l'ultim bosc abans d'arribar al cotxe, necessitava una mica d'acció, atravesso rius, em rasco amb les rames, espanto cérvols, la meva cama es submergeix amb una torbera fins al genoll, collons que costa de sortir d'allí dins!!
Finalment quan ja en tinc prou, torno a agafar el camí bo i ens reunim tots al parquing, fem la xerradeta i cap a Lleida falte gent!!




Dimarts a les 17h ens van entrevistar sobre la secció de joves del centre al programa Àtic de la Manyana TV
Quina feinada porta això de la secció dels joves!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada