toca jeure

toca jeure

dilluns, 6 de juny del 2011

Margalitis??

Aquest diumenge vam tornar a posar els peus per Margalef, feia dies que no hi anava!! Suposo que tenint sectors per aqui aprop no tens ganes de fer 1h de cotxe per anar a escalar...
Però la veritat es que m'ha tornat a picar el cuquet de la roca d'allà, hi ha cantos que son orgàsmics...

Total que a les 10 h preniem rumbo Margalef, direcció al bloc del pork, fem un parell de V per escalfar les soles dels gats, veient que esta ple de gent i no podem fer els 7a i 7b emprenem direcció al sector del camí de l'ermita, allà comencem amb un V+ per veure com esta la temperatura de les gomes dels gats, veient que anem bé ens endinsem amb un parell de 6a.
Amb la tonteria ja es l'horeta de ficar algo a la panxa, que les piles s'acaben, així que ens en tornem cap a l'ermita i allí fiquem remei a l'asunto, a l'ombreta i ben assentats anem discutin l'afer, després d'una breu votació decidim tornar al bloc del pork avere si finalment ens deixen fer els 7a i 7b.
Arribem i allò esta igual que el desert, no i pastura ningú, aixi que deixem les vies de més grau per un altre dia que hagi xicotetes per impresionar! Finalment ens decidim per un V+, 6a+ i només dos valientes li tiren al 6b, "donde solo uno consigue la gloria!! "



En resum un dia on casi no em rigut i han caigut 8 vies.

Bloc del pork                     Camí de l'ermita

Via del pollo--------> V                        Flor de llit------> 5+
Via del pollito ------> V                        Soc roig -------> 6a
Lo morissec assasí--> V+                      Picus pardus --> 6a
                                   Tot es igual ---------> 6a+
                                   Six veu ques facil --.> 6b



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada