toca jeure

toca jeure

dimarts, 17 de maig del 2011

L'agulla del bisbe de Sta Linya

Aquest diumenge tocava sortida de la SEAM, teniam el punt de mira a l'agulla del bisbe de Sta Linya, aixi que ben aviat al matí enfoquem direcció Sta Linya, paradeta a boxes, per ficar gasolina al nostres cossos atlètics, i en un plis plas ja teniem les motxilles carregades a les nostres esquenes direcció a l'agulla.
A mig camí toca fer un rappel per una via ferrata, collons això ja es tenir nivell!! I com no podia ser de cap altra manera després d'una estona per la vora de la via, toca fer una mica el jabalí i ens endinsem dins el bosc sense camí marcat, fiquem el mode Rambo on!! després d'unes esgarrinxades ( perque sinó a casa no s'ho creuen que anem a la muntanya...) sortim al peu de la magnífica agulla.
Ens equipem amb tota la ferralla i amunt!  Arribem a la primera reunió i tornem a estar tots junts, si si, 8 persones en una reunió, que passa? no ho heu vist mai? Això es que encara no sou prou bons...
Després de fer un sorteig per avere qui pujava de primer ( va ser fàcil de fer...) i es que es veu que en lliure marcava 6b, que no es poca cosa...
Total que al cap de 4 esbufecs el primer de cordada arriba a la segona reunió, després es el torn del sherpa Joan amb 25.000 pedalets per fer més facil l'ascenció, i tot seguit es el meu torn, amb una corda al coll i una altra sortint del radere, quin gran invent això dels pedalets!! va parir!!
Al cap d'algun esbufec que altre arribem els 2 sherpes i el primer de cordada a la reunió, i ara bé lo bo, uns pujaran fins al cim, i jo asseguraré a la gent que puja de la primera reunió, això és un equipo!!
Montem rappel i de la segona reunió anem a petar al peu de la via, així que igual que si fos port aventura, tothom va poder gaudir de pujar al cim i baixar pel magnífic rappel, on han sortit unes fotos de collons!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada