toca jeure

toca jeure

dimecres, 18 d’abril del 2012

Via ferrata Regina

Diumenge 15 d'abril de 2012, 8:00 a.m. Parquing Barris Nord.

Avui despres de dormir la friolera quantitat de 4 hores degut a que vaig assistir a la trobada d'escaladors del Montroig, i es veu que l'asunto horaris no o toquen gaire bé... toca anar a fer la ferrata de la Regina, una sortida dels joves del centre, l'allau de participants va ser tant gran, que amb un vehicle de combustio interna en vam tenir prou per encavir els "6 valientes desafiadores de la verticalidad"

Agafem rumbo cap a Oliana, abans però parada de rigor a Ponts, a comprar un croissant d'aquestos per sucar al cafe amb llet...



El temps no acompanya gaire però nomes arribar al parquing de la ferrata sembla que la cosa millora. Aixi que fem el camí d'aproximació amb alguna variant que altra...
Arribem a peu de via i resulta que ja en tenim uns quants que ens apedreguen desde les altures, no problem, casco i un parell de cagons ho solucionen...

Començem l'ascenció i de tant en tant, per donar emoció a l'asunto, trobem algun cable de vida tallat, el pas de gent passa factura i de quina manera....
Fotogay

Anem a bon ritme ja que no tenim cap grup molt nombrós al davant, així que anem fent, passem el pont sense problemes i continuem amunt, de tant en tant per donar emoció trobes algun punt on no hi ha cable de vida, alguna escala tota torçada,... el que deiam que el pas massiu de gent porta aquestos problemes....



Arribem al tram dificil, i ens preguntem si estem preparats.... Com no hem d'estar preparats.... quines preguntes!!!


L'Enric fent el canelo

Un servidor fent el canelo


El Dani fent el canelo

Acabem la ferrata i ara toca fer el llarg descens fins al vehicle propulsat per un motor de combustio interna on a dins havien estat els  " 6 valientes desafiadores de la verticalidad " En començar el descens el grup ja es divideix en grups de 3 valientes cada un, el grup dels masclots i el grup de la princessa i sus guardaespaldas!

Evidentment jo estava al grup dels masclots.... Aixi que despres de fer un adelantament en linia continua i de baixar per la vora d'unes parets impresionants, arribem a un caminet que va baixant suament i que costa més caminar que ficar-te a correr, així que sense dubtar-ho un moment ens començem a embalar fins que acabem baixant al estilo Killian Jornet, els 3 masclots amb el material repicant i esquivant les pedres i rames del camí!!

Finalment l'Enric no aguanta el ritme, però ens monta l'excusa de que li cauen els pantalons... com a bons companys nosaltres seguim per avall a ritme Killian Jornet en versió ferratista... Adelantem a un parell que tambe intentaven baixar a ritme Killian Jornet, però que finalment baixen a ritme Enric Nicuesa.

Arribem al parquing amb l'Aleix i decidim fer una petita migdiada al costat del vehicle propulsat per un motor de combustió interna on a dins havien estat els " 6 valientes desafiadores de la verticalidad" .

Despres de fer-nos una mica més vells arriben el grup de la princesa i sus guardaespaldas, ara es moment d'acomiadar-nos de la ferrata i tornar cap a les nostres contrades amb el vehicle propulsat per un motor de combustió interna on a dins van els " 6 valientes desafiadores de la verticalidad"


Los " 6 valientes desafiadores de la verticalidad" van continuar les seves vides fins que en alguna altra es tornin a retrobar....

Joan Lores va continuar la seva vida, actualment esta resident en un centre degut a la seva addicció a les camamilles.

Nuria Esteve, la princesa de los " 6 valientes desafiadores de la verticalidad" actualment esta corrent per Mart per reclutar nous " valientes "

Aleix Pallarol, va publicar un llibre fent competència al Camasutra, el llibre es deia Postures pel dia a dia, eròtiques i normals.



Dani Aguila, va aconseguir fer la recepta per a fer el pa bimbo sense crosta.

Enric Nicuesa, es va passar a l'altre costat de carrer i va fer amistat amb Marc Cachas, actualment viuen feliços...

Sergi Font i autor d'aquest blog, despres de passar per molts centres per intentar trobar-li el mal, finalment li van tallar els dits de les mans perque no pugués escriure en aquest blog.

1 comentari: