toca jeure

toca jeure

dijous, 12 d’abril del 2012

GVE 3 etapa

3 etapa Can Lluis - L'escala ( 63 km i 250m de desnivell )

Despres d'un bon esmorzar a Can Lluis es hora de començar a pedalar, avui s'espera una etapa tranquila, amb molta estona de pista rodadora i en lleugera baixada, així que ens relaxarem i gaudirem de l'entorn.



Surto a la pista que ahir vaig deixar i començo el descens cap al poble de Vilarig, i no endevinariau mai de que estan fets els carrers... jeje correcte!!!








Despres s'arriba a Llers i es fa una trialera molt guapa i molt ràpida per despres enllaçar amb un sender que va vorejant la Muga fins que s'arriba a Pont de Molins i es segueix vorejant, però aquesta vegada desde el marge esquerra. Més tard s'arriba a Cabanes i despres a Peralada on hem vaig tornar boig buscant el sisé punt de control, fins que finalment i despres de passar-hi 4 vegades per davant el vaig trobar!!






Ara arriba el moment bo de tota la ruta, un seguit de rieres que s'han de creuar, on n'hi ha algunes que s'ha d'apendre a nadar i d'altres que tot just et netejen les rodes de la bici.



Seguim per pista rodadora i es creuen els pobles de Vila-sacra, Fortià, Riumors, Vilamacolum i St Pere pescador, amb aquest últim decideixo fer parada i fonda, l'afortunat va ser el bar d'un paqui, on hem vaig afartar amb una pizza modelo l'escala, amb anxoves a manta!!







Amb la panxa plena es hora de creuar el riu Fluvià, aquesta vegada per damunt d'un pont, i seguir els ultims quilometres de la ruta que passen per L'armentera, Cinclaus i St Martí d'Empuries, aqui a la vora de les ruïnes s'agafa el passeig maritím que hem durà fins a l'Escala, com es diumenge i Setmana santa el passeig es una cursa d'obstacles, gent que s'ha d'esquivar, gossos amb els seus cordills que s'han de saltar i alguna que altra noia que fan perdre els sentits, despres de 3 dies perdut entre muntanyes ja no recordava que es primavera que la sang altera!!!





En total van sortir uns 200km i uns 2250 m de desnivell i a tot això cal afegir que no vaig tenir cap averia mecànica, ni una simple punxada, What a machine!!!!
L'asunto de l'orientació va anar a càrrec del GPS TwoNav Sportiva, que es va portar perfectament bé, sent un gran company de ruta, i molt fàcil de fer anar i de llegir, a damunt si et despistaves en algun moment ell s'ocupava de tornar-te al lloc,


Si us animeu i voleu tenir mes info no dubteu a preguntar a:
 info@outdoor-emporda.com o
 www.outdoor-emporda.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada