toca jeure

toca jeure

dijous, 12 d’abril del 2012

GVE 2 etapa

2 Etapa St sadurni de l'heura - Cistella ( can Lluis ) ( 68km i 1000m de desnivell )

Començem l'etapa desde St sadurni per anar ràpidament cap al poble de Monells a segellar el tercer punt de control, un poble amb unes arcades molt boniques i tot empedrat.
Monells


Seguidament amb les cames escalfades toca pujar al collet de puig rodó ( 275 m) despres es passa per la població de Rupià i per pistes rodadores s'arriba a Colomers, abans però es creua el Ter per una passarel·la de fusta, despres es comença l'ascens fins al poble de Vilopriu on hi ha el quart punt de control, i acabem coronant el puig de valldavià ( 160m) per baixar cap al poble de Saus creuar el Fluvià i arribar a Sta Eulalia, tot de poblets petits amb els carrers empedrats, que quan vas caminant poden fer molta gràcia, però quan vas en bici maleeixes el dia que les van possar....






Despres s'arriba a la torre de l'angel, una torre de vigilancia on les vistes són espectaculars, fins i tot es veu el mar al fons!

Torre de l'angel


Com ja porto una estona de pedalar crec que es hora de fer parada i fonda, i el lloc elegit es el poble de Pontós, on l'organitzador de la ruta em va comentar que fan unes cassoletes d'arrós de collons de mico, així que cap a Can Cassoletes falta gent! Efectivament un arrós de pel·lícula !!
Despres de dinar toca anar cap a Romanya d'empordà per un senderó per dins el bosc molt disfruton i despres s'arriba a Canelles, i no endevinariau mai de que estan fets els carrers... efectivament l'heu encertat!



Ara toca anar cap a Lladó per a segellar el cinqué punt de control, al bar de les piscines mentre la gent gran juga a cartes jo m'enporto el segell per continuar amb la ruta.



Despres agafo direcció a la mare de deu de vida, amb nuvols amenaçadors faig cap a la trialera més jabalí de tota la ruta, una trialera tancada de vegetació i amb algun petit tram de remonte a peu, ja que no hi ha collons de pujar damunt de la bici, finalment al creuament de Can Lluis hem toca desviar-me per anar a trobar la casa rural on pasaré la nit!




























Arribo a la casa rural i hem be a rebre la propietaria, una holandesa, m'ensenya l'habitació i quedem amb l'hora del sopar. L'habitació es de pel·licula, estirat al llit tens unes vistes espectaculars! Mentrestant em duxo cau un ruixat que si m'hagues agafat segurament que hagués arribat ben xop!
















Per sopar vaig cap a la casa principal, on soparé amb una parella d'holandesos molt simpàtics i el seu gos.


Si mai aneu per allà no dubteu a quedar-vos a dormir! Podeu trobar mes info aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada