toca jeure

toca jeure

dilluns, 28 de novembre del 2011

Gaaaas!!!!

Dissabte 9.00 a.m. merendero de Sta Anna, avui toca ruta de Btt amb la gent del CEL, gent del CEL ben poca, però no es cap novetat, sempre som els mateixos...


El dia no promet gaire, ja que fa una temperatura d'uns 5ºC i boira pijanera... però la ruta promet i molt!
El fred dura ben poc, ja que als 300 metres tenim una pujada d'aquelles que et treuen la son de les orelles, que a part de ser força empinada és bastant tècnica, així que no val a badar!! Anem pujant xino-xano fins que finalment arribem a la primera trialera del dia, esta tot bastant mullat, aixi que caldrà extremar les precaucions alhora d'agafar les corbes...
Acabem la trialera amb una rialla d'orella a orella, i començem la pujada no tan riallers... Una pujada d'aquelles impossibles per qualsevol ésser humà, ja que a part de tècnica, es d'un pendent no apte per a mountain bikers!, així que amb el cotxe de St Fernando arribem al final d'aquesta pujada on toca un descans de rigor!
Ara toca una d'aquelles trialeres que no et cansaries de fer mai... corba rere corba, arribem al final, i com no podia ser d'altra manera, decidim tornar-la a fer!!!
I on per suposat fem algun video per la posteritat, de moment de directors de cinema no ens guanyarem la vida, però anar en bici encara ens surt prou bé!

Toma 1
Toma 2
La tercera és la definitiva!!


Després del double trail, ( perque a mi me'n donen dos...) anem a la que ja serà la última trialera del dia, abans però toca una pujada d'aquelles que també te'n recordes, no de la seva mare, perque no tenim el gust de coneixer-la, però si de les seves característiques.

Primer tram on s'ha d'anar altanto ja que esta tot molt moll, i segon tram de gas a tope fins baix, buff cada vegada que i penso ja tinc ganes de tornar-la a fer!!!


Finalment surten uns 17 km de disfrute total!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada