toca jeure

toca jeure

dilluns, 25 d’abril del 2011

Pedals d'en Serrallonga!

El repte d'aquesta semana santa era fer la pedals d'en Serrallonga, una aventura amb la btt per aquestos mons de deu, era la meva primera sortida de més d'un dia amb btt i on havies de portar tot el material i la roba a damunt. En total ens vam reunir 5 bikers per tal esperada ocasió!

DIA 1

Arribem al camping des d'on surt la ruta i el lloc on ens havien de donar el llibre de ruta estava tancat, comencem malament el dia, cada minut que passa va a la nostra contra perque el temps va empitjorant. Al cap d'una estona més haviat llarga arriba el " sujeto" que té els collons de dir-nos que no ens esperava, ens dona els llibres de ruta i l'aparato per ficar-ho al puesto de mando de la bici, el tio no s'entera de res!!!
Comencem la ruta molt tard, ens esperen 61km fins arribar al lloc on ens quedem a dormir!!

A mi em toca portar el llibre de ruta, així que si ens perdem ja se sap qui té la culpa!
Comencem els primers km's i toca pujar! Anem disfrutant dels paisatges que ens envolten i anem fent km's. Cap al km 18 la roda d'un company té un tall, reparem l'asunto amb remedios caseros i continuem, la pluja ara comença a fer acte de presència, 5 min més tard la meva roda tambe diu el mateix, fem el mateix procediment, 2-3 km més tard pinxasso d'un altre company, i per si no n'hi hagués prou al cap de pocs km's un altre tall a la roda del company! Estem maleïts!! Les pedres que trobem al camí són igual que gavinets en punta, s'ha d'agullar la traçada bona per no tenir que tornar a reparar! El Serrallonga apart de fer anar el trabuc també feia esmolar les pedres dels camins!!
Després de passar la zona maleïda anem fent via, ara toca pujar, ara baixem, ara parem a sellar el llibre de ruta, ara tornem a pujar...
Fins que al cap de moltes hores de pedal arribem al poble de St Hilari, l'últim segell del dia, ja us podeu esperar les pintes que portavam, xubasqueros, motxilles, fang, fang, brutícia, aigua, i alguna que altra gota de fang, segellem i encara ens queden 7 km fins arribar a la masia on dormim.
Arribem a la masia de la Vileta, impressionant!!!
Rentem les bicis, rentem als biciclistes i cap a taula a sopar!! I quin sopar!! Tot super bo!!
Al cap d'una estona de caxondeo toca anar a dormir, que jo ja no puc més!

DIA 2

S'aixeca el dia després d'una gran tempesta nocturna, esmorzem ( i quin esmorzar !!! ) engrasem les màquines i sant tornem-hi!
Avui em de fer uns 48 km fins a tornar arribar al camping. Els primers km's es deixen fer força bé i tenim la presència del nostre estimat sol!
Però la sorpresa be quan pujem una montanya i al baixar tornem a sortir al mateix lloc d'abans, error!!! no hi ha res que no es pugui arreglar, aixi que ens toca afegir 6 km més a la ruta d'avui, ja que em de tornar a remontar tot el que em baixat!
Seguim fent ruta, els paisatges van canviant i en un plis plas ens plantem al penúltim segell de la ruta, ara només ens queda remuntar una mica i tot baixada fins al final!!!
Arribem al camping amb una punxada, segellem l'últim i s'acaba la ruta!!
En total ens han sortit amb la nostra variant uns 113km i uns 3000 de desnivell!! casi ná!
Ens duxem, carreguem les bicis i cap a la terra ferma!!

Una bona aventura amb bicicleta!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada