toca jeure

toca jeure

diumenge, 25 de març del 2012

La "maldita" Isaac-Gabriel !!!

Dissabte 24 de març 2012, 9:00 a.m. La Caixa, Parlem?

Avui si que parlem, però aquesta vegada en serio, avui tenim el repte de fer el second round a una via hi ha una pared que al seu dia ens van tumbar, avui ens hem de treure aquella punxa que ja fa dies que tenim clavada, la via Isaac-Gabriel a la paret de l'ós.

Ens equipem i anem cap al primer llarg, llarg de finura, no pel grau que té sino per lo pulida que esta la roca, d'aquest llarg se n'ocupa l'Enric, problemes de grip al primer pas i despres com una bala fins a la reunió.
L1
R0

El segon llarg hem toca a mi, aixi que fem canvi de cordes i amunt va! Llarg tambe de finura i amb un parell de passos de V+ de pulidessa extrema, avui però anem preparats, tenim entre el nostre material uns estreps, així que com a bon primer de cordada al pas difícil els col·loco els estreps als companys, despres d'una estona més aviat llarga arribo a la reunió.
Despres d'uns problemes tècnics de comunicació, ( tenim altres cordades pròximes i la informació es barreja...) arriben a la reunió i es hora de treure els walkis per no tenir més problemes!
El tercer llarg li toca al Joan, sortida de cop de gas amb bon canto, despres un bon flanqueix, i per amunt amb bon canto, però el Joan decideix que el seu walkie a de probar això de la caiguda lliure i decideix tirar-lo.
Vistes

Tenim la santa sort que cau en una feixa a l'alçada de la segona reunió, així que l'Enric es prepara per fer un rappel d'allò més jabalí per intentar recuperar-lo, sembla que avui es el nostre dia de sort, s'aguantava per dos branquetes petites, sino hagués fet cap a la carretera.
Despres de tenir algun problema tècnic al tercer llarg aconseguim arribar a la reunió, sembla que se'ns acaba la bona sort que teniam de moment...
L3
 
El quart llarg hem torna a tocar a mi, ja que l'Enric ho ha deixat tot al llarg d'abans i no esta en condicions, començem a bon ritme, anem avançant sense problemes, fins que arriba un moment que m'invento una variant a la via, una bavaressa impressionant amb el problema afegit que l'últim seguro no esta a una distancia aconsellable, estic perdut, no tinc ni idea per on passa la via, la por s'apodera de mi, tirar endarrera no es factible, així que tocarà tirar endavant, però ara no es moment de pensar si la pared que hi ha al davant es facil o es dificil, s'ha de sortir d'allí com sigui, ja que una caiguda desde aqui podria ser fatal, ara comença l'escalada psicològica, mirant molt be cada pas que faig, poc a poc, sense pressa, finalment trobo un canto dels que fan historia i SORPRESA!! la reunió esta allí!!!! Mai havia desitjat tant veure un puto ferro col·locat a la roca!!
Ara es moment de comunicar l'error de navegació als companys.
- Nois m'he encigalat per un lloc que no toca, no he llegit be el roadbook!
Desde la reunió de baix ja m'imagino que no fa gaire gràcia!
Començen a pujar i tambe a tastar el pa que donen amb aquesta nova variant...
- Com has pujat per aqui?
- No ho se, el cas es que he pogut pujar!

Finalment arriben a la reunió i ara ja només queda l'ultim llarg, que a priori no té cap complicació, però hem despertat a l'ós de la paret i ens esta fent la via un pèl més complicada...
Cim!!

Comença l'Enric, però a la primera xapa ja té problemes per superar un petit muret, li ha passat factura el tercer llarg i l'excursio que m'he marcat al quart... Ho prova el Joan, i aconsegueix fer el llarg, ara però té problemes per trobar la reunió, finalment la fa en una sabina i aconseguim pujar tots al cim i així completar la via!!!

Ressenya dels escalatroncs!


La Issac-Gabriel, es una via de grau assequible, molt bonica, ben equipada, etc, no tinc cap queixa, però per allí no m'hi tornareu a veure, la primera vegada que hi vam anar no va ser pas un dia dels bonics, i el segon dia problema rere problema, a la tercera vegada hem mata! No hi ha bones vibracions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada