toca jeure

toca jeure

dilluns, 19 de març del 2012

Btt ermita de Sant Quilez

Diumenge 18 de març 2012, 8:30 Alcampell.
Avui toca ruta en btt, organitzada pel Centre, es veu que hi ha dos punts de sortida, una a Alcampell, pels valents i l'altra a Baells pels no tant valents, a les 9:00 sortim d'Alcampell dos valents amb la bici i amb vehicle d'assistencia, però no un vehicle qualsevol, sino un santanna anibal, que el nom en si ja impresiona!
Despres de 4km de pujada i 3km de baixada arribem a Baells per recollir la resta de participants, en total eram 5 ciclistes i cotxe d'assistencia.
Ara agafem la pista que ens porta a Zurita, saludem les parets d'esportiva i començem l'ascenció cap a l'ermita, al primer tram amb alguna pujada exigent, fins que arribem a un creuament on ja es veu el lloc de destí, a partir d'aquí es un pujar suau, però que sembla que no acabis d'arribar mai!
Finalment arribem a l'ermita a 1.000m d'altitud, ara si que podem gaudir d'unes vistes impresionants del Montsec    , el Pirineu, i la plana de Lleida!!!!
Vistes desde l'ermita

Ara arriba el moment bo de tota la ruta, la trialera que baixa fins al Mas blanc, el primer tram amb molta pedra suelta, tipo tartera, amb alguna corba dificil de traçar, cosa que no et dona gaire confiaça, fins que finalment arribem al segon tram i les pedres desapareixen, ara es moment d'obrir el gas i deixar fluir l'adrenalina!!
Arribant a Baells

Fem un tram de carretera per tornar a entrar amb una altra pista, baixar per un tallafocs, empalmar amb una sendera d'allò més distreta i finalment arribar a Baells, i ara toca pujada de 3km i baixada de 4km, amb un vent lateral que al sortir de les girades has d'anar altanto de tenir els alerons ben col·locats, per tal de fer tot el downforce possible per mantenir les Maxxis enganxades al terra!!



Los jinetes del apocalypsis
Finalment 34km i segons els papers 600 i pico metres de desnivell!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada