toca jeure

toca jeure

diumenge, 24 de juliol del 2011

En solitari

Avui despres de veure la Formula 1 es presentava una tarda de soffing d'alló més aburrida, aixi que despres de fotre un cop de cap i axecar-me del sofa, he decidit anar a fer una rutilla en bici que feia temps que no la feia, així que e montat la baca al cotxe li he enxufat la bici i cap a st anna falta gent!!
Un cop al merendero comença la rutilla, com fa dies que no feia res en serio en bici a les primeres rampes de la ruta ja em preguntava que collons foteia allí!! Despres d'una llarga pujada per fi a vingut la baixada i la resposta de perque estava allí deseguida a estat resolta!!
He gaudit a tope de la primera baixada, no anava baixant al màxim perque feia temps que no passava per allí i no tenia ganes de tenir cap susto, ja que havia bastants arbres enmig del traçat.
Despres tocava tornar a pujar per la pujada infernal, no crec que hi hagi cap persona humana que tingui collons de pujar aquella pujada sense ficar un peu al terra!!
Trialera de tràmit i les ultimes rampes per arribar a la trialera final!!
Al començament has d'estar molt altanto ja que es bastant dret i de pedres no en falten! però despres es una trialera que es pot fer a fondo sense cap mena de problema, així que al final del traçat anava amb el gas obert a tope!!
Finalment han sortit uns 15 km que els he fet amb aprox 1:30 min, no esta mal per la ruta que es, i pel temps que fa que no faig res serio!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada