toca jeure

toca jeure

dilluns, 1 d’agost del 2011

Animal nocturn

Ultimament aquest blog fa honor al seu nom, i es que els caps de setmana es fan curts de collons, m'he tornat un animal nocturn, amb tot lo que comporta, l'animal nocturn surt de nit i dorm de dia...
Així que amb la vessant esportiva hi ha poca cosa que explicar i ràpid acabarem. Sense allargar-ho mes aquest cap de setmana ( dissabte + diumenge )  9,5 h treballades + 10 h non stop de vida nocturna amb sopar incluït eh! + 4h de llit + 4 h de jeure + 2,5 h d'escalada a mig gas + 3 h de mes jeure = fan un total de 33 h de les 48 disponibles, arribant a la conclusió que el cap de setmana es fa curt de collons!!
Aixi que despres de dormir les 4 horetes de rigor vam anar a fer una mica d'esportiva que ja casi no m'en recordava de com anava l'asunto, amb un solet a l'esquena perque no ens adormissim a mitja via, vam encadenar un V, un 6a i un 6a+ veient com la falta de son afecta greument l'estat d'equilibri i la falta d'autoconfiança!!
I esto es todo amigos!! Avere si el pròxm cap de setmana les matemàtiques surten millor i en comptes de 48 h en tenim més!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada