toca jeure

toca jeure

dijous, 15 de desembre del 2011

Fuerza y garra

Dissabte 10 de desembre 2011, 9:00 a.m. Barris Nord.
Avui toca anar a fer esportiva, si ho heu sentit bé, E-S-P-O-R-T-I-V-A !!! sembla mentida però al final s'ha aconseguit!!
Així que en veure el mar de boira que tenim pel nostre territori, anem direcció Cubells, a veure si tenim la sort que allà faci sol, però avui no tenim el factor sort del nostre costat, esperem que el dia de la rifa de Nadal estigui amb nosaltres...
Lo sherpa i el pelat de fred
Així que amb poques expectatives de sol, fem el camí d'aproximació a les vies, avui tenim l'objectiu de provar la via de la cova que li diem nosaltres, però que té un nom prou contundent, Fuerza y garra 6c.
Però primer hem d'escalfar, encara que amb aquest fred costarà... Comencem per un 6a+, a partir de mitja via ja comença a costar veure el company, ja que la boira ens continua abraçant.

Despres de comprovar com els dits se't queden congelats i costa tenir tacte als cantos més petits, anem a veure si a la via de la cova hi ha un altre tipo de microcilma.
De moment quan et fiques a peu de via ja fa respecte, així que fora roba, i una bona sucada de magnesi!
Els primers passos són d'allò que dius, perque no totes les parets són així! Cantos orgàsmics un radere l'altre!
Primers passos
A mitja via algun especiment volador va deixar les seves cagades, però podeu estar tranquils ja me les vaig emportar jo!
I la part final es la més contundent, almenys per mi, ja que has de sortir de la cova i no et veus els peus, però això rai! Tal com diu el nom de la via, Fuerza y garra, i jo li afegeixo i un par de cojones, així que amunt va!!
Fem un amago de caure, però aquesta vegada amb un crit espantem la temuda gravetat, i aconseguim tornar a agafar el control, xapem seguro i despres reunió salvadora!!


No encadenem la via, però marxem amb amb bon gust de boca, un altre dia amb l'amic sol amb els seus raijos UV que ens indiquin els cantos bons ( que aqui o son tots!!) ja caurà!!
Lo sherpa apretant
Aquest es lo pelat de fred, despres de quedar-se gelat

 
L'escudella -------> 6a+
Fuerza y garra ---> 6c

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada