toca jeure

toca jeure

dissabte, 10 de desembre del 2011

Doblet a la Paret del Pont!


Dijous 8 de desembre de 2011. 9:00 a.m. gasolinera la vinya.
Avui dia de la Purissima i per tant dia festiu, aprofitem amb el Sr. Nicuesa per anar a fer algo de profit, aquest dia assenyalat en roig al calendari.
Sortim de Corbins amb un solet d'allò més acollidor, tot i així el termòmetre no marca més enllà dels 7 graus, anem direcció Paret del Pont a St Llorenç, i com no pot ser de cap altra manera, arribem a St Llorenç i la boira ens ve a rebre, amb la conseqüència de que la temperatura baixa fins al grau positiu ( 1 ºC ), però com som gent molt valenta no ens fem enrere, i més encara, si pels altaveus del Nicuesa's car sona la cançó del Clint Eastwood, " Qui dubta d'en Clint Eastwood mirant el Gran Canyon del Colorado... " Nosaltres no mirem el Gran Canyon del Colorado, però si mirem la temuda Paret del Pont amb una boira d'aquelles que posen l'asunto tenebrós. Dissumulem, ens mirem, desenfundem arnesos com un llamp i ens el possem, escupim i ens caguem en sa boira.

Primer objectiu la Integral Pim-Pam ( 6a, 130 metres ) amb la companyia de pescadors, d'algun ciclista desperdigat i de la inseparable boira començem el primer llarg de 6a, un llarg d'aquells que dius: Ole tu!!

El segon llarg talla el rotllo, ja que es fa caminant i encara rai que s'aprofita una mica de roca per fer algun passet de IV, arribem a la R2 i comencem el tercer llarg, un passet per començar i desprès algun passet de diedre per finalment arribar a la reunió, el quart llarg també es pot estalviar, ja que només hi ha dos passets de IV i despres es fa caminant pel cim de la paret, però si el company de cordada vol fer-lo, es fa, i si a més, li costa 2 mesos fer la reunió amb els tascons i collonadetes d'aquestes, un pot triar esperar-se o no esperar-se!!
R3


Finalment foto de rigor i comencem el descens pel camí amb alguna relliscada que altra.

Ressenya dels escalatroncs!


Com que encara es aviat i la motivació de Clint Eastwood encara resona les nostres orelles ( ..........Arriba, dos homes se li atraquen i l'investiguen. Volen saber on és en Morgan Freeman, que és es negre de Million Dollar Baby. Do you know?.... Maybe!.......) decidim agullar un altre objectiu, aquest cop li toca el rebre a la Integral Normal - Joe Pinto ( 6a+, 80 metres ).

Comença l'Enric amb el primer llarg, i ja que i som que tambe faci el segon... després de queixar-se una mica acaba arribant a la R2, ara arriba el tercer llarg, on els primers passos marca de 6a+, aixi que mirem per amunt, avere com de lluny estan els seguros i amunt va!! Passet d'estirar-se per a caçar un canto salvador i amunt amb crit inclós per a fer-ho més emocionant!
R3
R3

Arribem a la R3 i busca't la vida, en teoria la baixada es rapelant, però el cim estar a escassos 10 metres, així que agafem i tirem pel dret! I Clint que vols? encara ets al segle denou!
Arribem a cim, foto de rigor i avall !!!!
La nostra R4
Cim
Ressenya dels escalatroncs, al final els haurem de pagar el beure i tot.....

....Es desvetlla, s'aixeca, orina i no te son, i pensa... va quedar de western, cabrons, ja voreu quan s'inventin es cinema! És pura peresa i tira per sa carretera cap a Denver....
Nosaltres no anem cap a Denver, però si a Corbins city, ciutat sense llei i amb molt deute per pagar....

Avui fins i tot hi ha foto per a la polèmica.... el que s'ha de fer per tenir visites al blog....

1 comentari:

  1. ja veiem que passa quan el tocajeure es despista.... renega dels principis de l'escalada.... però això sí...a la paret del pont, no pas al sector dels horrors del santllors.... i a sobre desafiant les lleis de la naturalesa.... santllors=can comepiedras....., haurem de comprovar si aquesta foto es pot fer amb les mateixos ok i ko al cim de regina wall(sector dels horrors de ponent)....t'apuntes?... ja te deixaré anar de petate si es dona el cas.... no fos que tinguessis l'excusa de que en aquesta paret no has fet mai de primer i ten puguessis escabullir

    ResponElimina