toca jeure

toca jeure

dimarts, 18 de setembre del 2012

Castillonrocks!

Dissabte 15 de setembre de 2012, 9:00 a.m. Barris Nord

Avui donem el tret de sortida a la nova temporada d'aventura, despres del paron estival tornem a la càrrega!

I començem per tornar a acariciar la roca, aixi que anem direcció Castillonroi, per anar a fer una mica d'esportiva, començem pel clot del bou, però un atac de besties alades i amb un fibló afilat de collons, anomenades avispes, ens animen a pujar al sector de la solana.

Començem per fer les de més a la dreta, que són les fàcils del sector, i despres ja anirem a suar una mica, o mes ben dit, arrossegar-nos com a cucs...

Aquesta nova temporada, i amb una clara declaració d'intencions he canviat de gomes, aquesta vegada les afortunades son unes vibram, així que les soles stealth recautxutades amb sola vibram estan en procés de jubilació...

Per tant l'excusa que posem avui, es que encara no estem acostumats al nou model de peu de gat, molt més agressiu en corbes tancades, i amb unes gomes que no estem acostumats. I on es necessari fer moltes tandes d'entrenaments lliures, per tal d'agafar el millor reglatge pel gran premi!

A la tarda va tocar una altra sessio d'entrenaments lliures, aquesta vegada al sector de davant dels amics i la solana, ( pels noms no he sigut mai bo, encara no se com es diu...)

Més vies per anar agafant tacte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada